Olajcsere

Az olajcsere az adott autó szervízciklusától függ. A tulajdonosi kézikönyv ajánlást tartalmaz „normál” és „zord” körülményekre. A zord körülmények közé tartozik a gyakori megállásokkal tarkított haladás, a sok üresjárat, a gyakori, rövid utak (8 km-nél rövidebb utakkal), a szélsőséges hőmérséklet (90 F fölött vagy fagypont alatt), valamint a vontatás és szállítás. Az átlagautós valószínűleg úgy véli, hogy normál körülmények között vezet, az igazság azonban az, hogy legtöbbünk sokkal gyakrabban vezet zord körülmények között, mint azt észrevennénk, és az olajcseréket is ennek megfelelően kell időzíteni.
A motor, hajtómű megfelelő kenésének érdekében a járműgyártó előírásainak megfelelő ciklusonként szükséges az olajok cseréje. Néhány ezer kilométer megtétele után az olaj veszít kenőképességéből, csökken a hőelvezető képessége, kokszosodik. Mivel a motor súrlódása során keletkező szennyeződések nagy részét az olajszűrő felfogja, olajcsere alkalmával elengedhetetlen a olajszűrő cseréje is.

Javasoljuk, hogy az olajcsere alkalmával cseréltesse autója levegő szűrőjét is! A poros, eltömődött légszűrő áteresztő képessége jelentősen lecsökken, így az üzemanyag-levegő keverékének tökéletes égéséhez szükséges levegőmennyiséget nem tudja biztosítani. Ez gyengébb motorteljesítményhez, megnövekedett fogyasztáshoz vezet.

Gumiszerviz kedvezménnyel

Igényelje törzsvásárlói kártyáját és vegye igénybe kedvezményeit.

Minden szolgáltatásra például: gumicsere 10% törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk.

Termékeinket internetes árainkon, internetes rendelés nélkül biztosítjuk.
 

 

Olajcsere munkadíj

áraink:
  • motorolaj csere levegő és olajszűrő cserével: 24.990,- Ft csak munkadíj
  • Pollenszűrő csere: 7,490,- Ft
  • üzemanyag szűrő csere 14,990,- Ft

Hozott alkatrészek beszerelését NEM VÉGEZZÜK el műhelyünkben!
 

További információ:

 Kapcsolat

Az árak az áfát tartalmazzák!

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem