DUNLOP KITERJESZTETT KÁTYUGARANCIA

A kiterjesztett garancia lehetővé teszi a sérült gumiabroncs ingyenes cseréjét.

Kiterjesztett garancia

A DUNLOP kiterjesztett garancia Magyarország területén, PREMIO szervizhálózatban, garniturában vásárolt DUNLOP abroncsokra vonatkozik a vásárlástól számított egy évig.

A kiterjesztett garancia feltétele 4 darab, fent említett DUNLOP gumiabroncs vásárlása.
A cserére vonatkozó speciális kiterjesztett garancia időtartama az abroncs vásárlásától számított 1 év, egyébként a szokásos 2 éves garancia érvényes.
 A kiterjesztett garancia feltételeivel összhangban a Goodyear Hungary Kft. a gumiabroncs használat közben bekövetkezett, nem szándékos sérülése esetén egy ingyenes cserét vállal (ha a gumiabroncs nem javítható) minden fent említett vásárolt abroncsra vonatkozóan.
A kiterjesztett garancia a felhasználási hibák olyan fajtáira vonatkozik, mint pl. a kiszúrt vagy átszakadt gumiabroncs, vagy dudorok az oldalfalon, kivéve azokat az eseteket, amikor a sérülés szándékosságra utal (vandalizmus a fogyasztó vagy harmadik fél részéről). A kiterjesztett garancia nem vonatkozik olyan gumiabroncsra, amelyet régebben már javítottak.
A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a gumiabroncs szokásos kopására, amely a rendeltetésszerű használat során következik be vagy a jármű nem megfelelő műszaki állapota idézi elő (lengéscsillapítók, geometria, összetartás). A futófelületi mintázat mélységére nem vonatkozik a garancia.
A kiterjesztett garancia olyan abroncsokra vonatkozik, amelyeken a mintázat mélysége legalább 4 mm. A kiterjesztett garancia feltétele a nyugta bemutatása, amelyen szerepel az eladás dátuma, a modell, illetve a gumiabroncs mérete.
Ha a gumiabroncs csere idejében az engedélyezett márkakereskedőnek nincs raktáron az abroncs kívánt modellje, a fogyasztó kicserélheti egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező, és hasonló árú másik DUNLOP gumiabroncs modellre. Az akció a PREMIO hálózat résztvevő partnereinél érhető el. Az adott partner információs szórólappal rendelkezik.
 A fogyasztó köteles betartani az abroncsok használatának szabályait és rendeltetésszerű abroncsokat használni a járművön, tekintettel az adott terület időjárási viszonyaira, a jármű üzemeltetési utasításában szereplő méretre, terhelési és sebesség indexre.
Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem