Autóklíma töltés tisztítás

R1234YF HŰTŐKÖZEGET NEM TÖLTÜNK!

cím: 1107 Budapest Fogadó u 6.

Az autóklíma ellenőrzésre és feltöltésre telefonálás nélkül ön is bejelentkezhet online. Budapest, Fogadó utca klímafeltöltés szervizállásra!

Bejelentkezés előtt azonban regisztrálnia kell itt.

Autóklíma

A megfelelő komfortérzet eléréséhez és egészsége érdekében feltétlenül szükséges, hogy autója légkondícionálója kifogástalanul működjön. Ennek érdekében a következő ellenőrzéseket és karbantartásokat szükséges elvégeztetni:

 • A autóklíma kompresszor ékszíjának és ékszíjtárcsájának ellenőrzése. Az autóklíma ékszíj cseréje általában egybeesik a generátor szíj cseréjének idejével.
 • Az autóklímák belső felületén megtelepedő gombák és baktériumok eltávolítása. A tisztítást, gombátlanítást évente vagy 15.000 km-ként érdemes elvégeztetni.
 • A pollenszűrő cseréje 10.000 km-ként javasolt. Az eltömődött szűrő nem képes átereszteni a kívánt levegő mennyiséget, ez csökkenti a klíma hatékonyságát, ráadásul az elszennyeződött pollenszűrőben megtelepedő baktériumok és gombák kellemetlen szagot árasztanak, betegséget terjeszthetnek és allergiát okozhatnak.
 • Évente érdemes ellenőriztetni a légkondició berendezésben található hűtőközeg és olaj mennyiségét, valamint a rendszer tömítettségét. A hiányos hűtőközeg mennyiség csökkenti a klíma teljesítményét, így az nem képes lehűteni az utasteret a kívánt hőmérsékletre. A rendszerben lévő olaj a kopó alkatrészeket óvja az elhasználódástól. A folyamat több részből áll:
  • Az autóklíma rendszerben található hűtőközeg és olaj lefejtése.
  • 20 perces vákuum teszt, mely során kiszivattyúzzuk a rendszerből a levegőt, párát stb., valamint vizsgáljuk a rendszer gáztömörségét.
  • Az autóklíma rendszer feltöltése hűtőközeggel és olajjal gyári értékekre. Cégünk feltöltéskor a rendszerbe UV színezőanyagot is tesz, hogy egy jövőbeni esetleges szivárgás helyét UV lámpával könnyen meg lehessen találni.


Fogadó utcai műhelyünkben autóklíma ellenőrzést, feltöltést számítógépes rendszerű géppel az alábbi árakon vállalunk:

 • autóklíma ellenőrzés, gombátlanítás: 6.990.- Ft.
  Az ár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Gombátlanítás, ékszíjtárcsa, ékszíj, ventillátor, pollenszűrő ellenőzése.
 • Ellenőrzés ingyenes.A töltés: 24.990.- Ft.(600 grammig), felette 29.990.- Ft.
  Ékszíjtárcsa, ékszíj, ventillátor, pollenszűrő ellenőzése, hűtőközeg és olaj lefejtés, feltöltés.
 • Pollenszűrő csere: 7.490.- Ft.


További információ:

 Kapcsolat

Az árak az áfát tartalmazzák!

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem